fbpx

Hola, sóc la Cristina Masferrer!

I sóc dissenyadora gràfica, dissenyadora web i seo.

El 2014 vaig engegar Estàs Convidat, on dissenyo papereria per a casaments, celebracions i actes, tant familiars com corporatius. 

La meva experiència en el sector de l’emprenedoria i en la venda de serveis i productes a través d’internet, m’ha permès conèixer a fons els processos de contractació, les plataformes i les estratègies. 

Com a emprenedora, he viscut els bons moments, i els no tan bons… Sovint em vaig sentir sola i amb dubtes sobre com seguir endavant.

Precisament així em vaig adonar que podia ajudar altres emprenedores que s’havien trobat amb les mateixes dificultats que jo en el món de l’emprenedoria. 

A través de la imatge i de la teva pàgina web, vull ajudar-te a fer créixer el teu projecte, treballant al teu costat. Em fa molt feliç que la meva passió sigui útil per als teus propòsits i t’ajudi a caminar cap als teus objectius.

Disseny imatge corporativa i web - Cristina Masferrer

Tant si ja tens un projecte com si tot just comences, et puc ajudar! Tu, que apostes per les coses ben fetes, converteix la teva imatge visual i la teva pàgina web en un reflex sincer de la teva marca.

Previous
Next

Més coses sobre mi:

  • Tinc el grau en disseny gràfic i el postgrau en direcció de comunicació i imatge corporativa, i m'he especialitzat en disseny web, wordpress i SEO.
  • No puc evitar revisar el SEO d'una web sempre que me'n demanen la opinió. De què ens serveix una web espectacular si no posiciona a Google?
  • Sóc curiosa i inquieta, i m’agrada aprendre i formar-me constantment, per això sempre em proposo nous reptes. Estàs Convidat va ser un d’ells! Sabies que no havia acabat la carrera quan m'hi vaig llençar?
  • Sóc la co-fundadora del Girona Wedding Breakfast. I a part de dur la comunicació, la imatge gràfica i la web, m'encarrego de fer el control de qualitat de tots els cupcakes i pastissos que oferim a l'esmorzar.
  • Sóc la gran de quatre germanes i mama de tres gates precioses, la Puça, la Galeta i l'Hela. Em tenen mig cor robat. L'altre meitat es troba a Istanbul.
  • Estic aprenent Turc per poder-me comunicar amb la família de la meva parella. La meva paraula preferida és 'aşkım' , que sigunifica el meu amor.
  • M'encanta viatjar i sempre em quedarà (tornar a) Bali.

Què fa diferents als meus projectes

M’agrada parlar d’acompanyament, perquè aquesta és la sensació que tinc quan treballo i la que vull que tu també sentis.

No sóc una agència però tampoc m’identifico amb la paraula freelance. M’agrada fer-me meus els projectes, endinsar-m’hi i no deixar-los anar com si res un cop acabats. M’agrada dedicar-los-hi temps!

No accepto més de dos projectes al mes perquè m’impediria dedicar-te temps a tu i al teu negoci, a conèixer les teves necessitats reals i a oferir-te una proposta creativa, global i estratègica.

Guanya visibilitat a Google i arriba al teu client.

Apunta’t a la newsletter i t’ensenyaré com dominar el SEO de la teva web perquè comencis a guanyar posicions i visibilitat a Google.