fbpx

SEO i posicionament web

Si has creat la teva web des de 0 segur que has sentit a parlar del SEO, posicionament web i fins i tot has intentat aplicar les estratègies i accions que has llegit a diferents blogs i has buscat les paraules clau o keywords més adequades.

Però, malgrat que saps millor que ningú com vols que et trobin els teus usuaris, no sempre és fàcil saber si les accions que has fet i les paraules clau que has triat funcionen o no, quan veuras els resultats i com validar si aquests resultats són bons o no.

Si t'identifiques amb algunes d'aquestes situacions, et puc ajudar!

 • Has perdut un temps molt valuós intentant aprendre què és el SEO
 • Has invertit moltes hores, energia i diners en formacions de marketing online però no veus els resultats
 • No saps si has escollit bé les paraules clau o keywords, o bé no saps quines accions de marketing són les més adients pel teu negoci
 • Tot i els canvis que has fet i les estratègies que has aplicat a la teva web, continues sense tenir visites, nous subscriptors o formularis de contacte
 • Vols millorar la teva presència a internet i augmentar les teves vendes
 • Vols fer crèixer el teu negoci sense preocupar-te de la part tècnica ni estratègica de la teva web
 • Saps que necessites ajuda per tenir un negoci rendible i tens ganes que algú estigui per a tu i per al teu projecte.

T’ajudaré a guanyar visibilitat a internet de forma permanent, segura a i efectiva a través d’un bon posicionament web a Google. El meu objectiu serà donar a conèixer el teu negoci i que aconsegueixis nous clients interessats en el que ofereixes.

No aparèixer a internet és gairebé no existir. Ara és el moment de donar a conèixer la teva empresa, rebre visites i començar a vendre els teus productes o serveis.

Per què el SEO és tant important i per què l'has d'implementar a la teva web?

El SEO o el posicionament en buscadors són un conjunt d’accions i estratègies orientadas a aconseguir que la nostra pàgina web aparegui en els primers resultats de Google.

Per què és important el SEO i per què la teva pàgina web ha d’estar pensada i dissenyada seguint les directrius SEO? La raó més important és perquè milloraras la visibilitat de la teva pàgina web a internen i els usuaris sabran que existeixes.

De què et serveix invertir temps i diners en una pàgina web si google i el teu public objectiu no saben que existeixes? Treballant el SEO de la nostra web, el que fem és deixar-la a punt perquè google la mostri a qualsevol usuari que faci una cerca relacionada amb el que ofereixes a la teva web.

Com treballo

M’agrada parlar d’acompanyament, perquè aquesta és la sensació que tinc quan treballo i la que vull que tu també sentis.

.01

Sempre començo amb una reunió inicial per conèixer-nos: tinc ganes que m’expliquis el teu projecte i veure com podem enfocar-lo.

.03

Ens reunim per definir els objectius, l’inici del projecte i ens posem a treballar. Ens tindràs a la teva disposició treballant en el posicionament de la teva pàgina web.

.02

Després, et proposo omplir un briefing i un qüestionari que m’ajuden a entrar en profunditat en el que fas i en el com.

.04

Treballarem el SEO dia rere dia per aconseguir escalar posicions online, millorar la visibilitat de la teva web i com a conseqüència, augmentar la rendibilitat del teu projecte.

Aquest procés serà una bona experiència, amb la que acabaràs de definir aspectes rellevants del teu negoci i de la comunicació de la teva marca.

Servei de posicionament web

Amb el serveis de posicionament web deixarem la teva pàgina web preparada per començar a posicionar orgàniccament a Google.

Millorarem la visibilitat de la teva web i com a conseqüència, augmentarà la rendibilitat del teu projecte.

Treballarem el SEO dia rere dia per aconseguir escalar posicions online i tindràs tots els informes de resultats per poder veure l’evolució de l’estratègia definida.

Pack SEO consolida la teva presència online

Acompanyament SEO mínim de 3 mesos
 • Auditoria inicial
 • Definició d'objectius
 • Cerca de paraules clau o keyword research
 • Disseny estratègia onsite i offsite
 • Mesurar resultats i generar informe
 • Aplicar oportunitats i millores a l'estratègia
 • Estratègia de continguts

Tot el que inclouen els nostres serveis de posicionament web

Auditoria SEO inicial

Realitzaré una auditoria inicial per estudiar la situació actual de la web i definir l’estratègia a seguir

Disseny estratègia SEO onsite i offsite

Definirem les accions que hem de dur a terme a la teva pàgina web per posicionar-la als buscadors

Definició objectius SEO

A partir de les dades extretes de l'auditoria SEO, definirem què vols aconseguir

Mesurar resultats posicionament i generar informe SEO

Llegirem les estadístiques web per extreure les dades més importants, per valorar l'evolució i per seguir fent crèixer el teu negoci

Estratègia de continguts

Definirem quins són els continguts que poden generar més visites i clics a la teva pàgina web

Cerca de paraules clau o keyword research

Buscarem les paraules clau més importants per elaborar els continguts de la teva web i millorar-ne el posicionament a Google

Aplicar millores a l'estratègia SEO

Aplicarem totes les millores i noves oportunitats que detectem a l'informe per seguir escalant posicions a Google

què més podem fer per tu?

Pàgina web + Copywriting

DISSENY WEB
Els nostres serveis de disseny web estan pensats per a posar-t’ho fàcil i poder dedicar-te a fer el que més t’agrada. Res de plantilles ni codis impossibles!
 
La teva nova pàgina web t’ho posarà fàcil a l’hora de gestionar els canvis de textos, d’imatges i de pujar nous posts al blog perquè tu et dediquis al que millor saps fer i no perdis temps amb la web.
 
La podràs actualitzar sense necessitat de tocar el codi, només fent clic i veient els canvis a l’instant.
 
COPYWRITING PROFESSIONAL

Escriure textos persuasius per al nostre lloc web a vegades resulta complicat i frustrant. Sents que no et convencen i que se t’envà el temps redactant-los, temps que podries de dedicar als teus clients o a la teva família.

Si aquest és el teu cas, no et preocupis, perquè et podem ajudar a escriure textos persuasius que venguin per tu, paraules que connectaran amb els visitants del teu lloc web a l’instant.

Delega’ns també aquesta tasca! La nostra redactora professional convertirà els valors i la màgia de la teva marca en textos atractius pensats perquè els visitants de la teva pàgina web et llegeixin i et comprin.

Formulari de contacte

Estas preparada per tenir una web que t’ajudi a guanayar més clients?

Guanya visibilitat a Google i arriba al teu client.

Apunta’t a la newsletter i t’ensenyaré com dominar el SEO de la teva web perquè comencis a guanyar posicions i visibilitat a Google.